Over mij…

Hi Lieve Bonusmama,

Ik ben Serena van Mil (36) is gezinscoach, columnist bij Fabulous Mama en oprichtster van het platform ‘van Single tot Bonusmama’. Ik ben Bonusmama en Mama van Dymar (12) en Charlie-Fay (3), samen met haar verloofde leven wij als samengesteld gezin in Amsterdam Oud-West.

Als bonusmama wil je gelukkig zijn in jullie samengestelde gezin, maar hoe doe je dat? In mijn visie; door te groeien in persoonlijke ontwikkeling, je relatie, je (bonus)ouderschap en in je mindset.

Graag neem ik je mee in de wereld van het bonusmoederschap. Ik ben Serena, 36 jaar en de bonusmama en mama van ons samengestelde gezin. Mijn partner en ik zijn ruim 7 jaar samen en we zijn onlangs verloofd. Samen zijn wij de ouders van een vrolijke dochter van 3 jaar. Mijn partner heeft een knappe zoon van 12 jaar, mijn bonuszoon. Samen met zijn ex delen zij het ouderschap 50/50, oftewel co-ouderschap.

Vanuit mijn beroep als ‘intensief ambulant gezinscoach’ heb ik een brede ervaring in het coachen en begeleiden van zowel individuele personen als (samengestelde) gezinnen. Mijn expertise in coaching ligt o.a. bij het op/uitbouwen van je samengestelde gezin, opvoeding, scheiding en het ontwikkelen van een positieve mindset.

Mijn missie en visie

Mijn professionele achtergrond gecombineerd met mijn ervaringsdeskundigheid heeft ervoor gezorgd dat ik een heldere visie heb ontwikkeld over wat ik belangrijk vind in het leven van een samengesteld gezin.

Ik weet als geen ander hoe makkelijk je mee gezogen kan worden in de negativiteit van een scheiding. De complexiteit en de dynamiek in een samengesteld gezin is pittig en vraagt veel van alle betrokkenen. Het is gewoon echt niet altijd rozengeur en maneschijn, sterker nog het is vaker enorm stressvol. Dit motiveerde mij om over hierover te bloggen en om mijn platform op te zetten.

Ik ben ervan overtuigd dat als je met jouw partner werkt aan een sterke fundering voor jullie relatie, je goed voor jezelf zorgt, oog hebt voor de kinderen en samen (met de ex )een ‘gezond’ co-ouderschap kan neerzetten dat dit een mooie basis is voor een ‘gelukkig’ samengesteld gezin. Met als belangrijkste doel dat wij als volwassenen ervoor zorgen dat onze kinderen zo ‘liefdevol’ mogelijk opgroeien. Je kan het een ideaal beeld vinden, ik heb ervaren dat het haalbaar is!

Met mijn platform wil ik bonusmama’s (in spe) laten zien dat het leven in een samengesteld gezin misschien hard werken is maar dat er ook veel moois uit te halen is. Vanuit een positieve visie verbind, inspireer, motiveer en activeer ik bonusmama’s en hun samengestelde gezin om de kickass versie van hunzelf te zijn. In mijn visie hangt dit samen met mijn vier pijlers;

  • Groei in persoonlijke ontwikkeling
  • Groei in je relatie
  • Groei in je (bonus) ouderschap
  • Groei in je mind-set

Met mijn blogs, vlogs en interviews wil ik mijn zoektocht delen en je inspireren om positiviteit, bewustzijn en kracht onderdeel te laten zijn van jouw visie op een ‘gelukkige samengestelde gezin’. Daarnaast wil ik je helpen om je focus te vergroten en je stress te verminderen zodat je geniet van alles wat je al hebt terwijl je aan je doelen werkt.

Contact

Wil je een intake plannen voor coaching? Wil je samenwerken voor met mijn blog, Youtube of Instagram kanaal? Of heb je een persoonlijke vraag?

Vul dan het contactformulier in of mail direct naar Serena@vansingletotbonusmama.nl

P.s: Wist je dat ik ook een cadeautje voor jou heb? Ontvang hier jouw BONUSMAMA AFFIRMATIES zodat je gelijk kan beginnen aan jouw positieve mind-set én op de hoogte blijft van mijn nieuwste blogs, vlogs of handige tips.

Instagram

Hier deel ik een kijkje in mijn leven, inspiratie, korte blogs en quotes, omdat bonusmama zijn een vak apart is!

CADEAUTJE

Ontvang hier jouw BONUSMAMA AFFIRMATIES en ervaar hoe de moeilijke dagen net even wat makkelijker kunnen worden. Blijf tegelijkertijd op de hoogte van de nieuwste blogs, vlogs en handige tips.

 

Menu