Access Bars

Access Bars als perfecte tool om negatieve energie los te laten

Het samengestelde gezin kan best zwaar voelen, met Access Bars creëren we ruimte zodat jij weer lichtheid kunt ervaren.

Als bonusmoeder weet ik als geen ander hoeveel je in je samengestelde gezin te maken krijgt met negatieve energie. Met grote regelmaat krijgen we te maken met conflicten en zorgen. Conflicten tussen de partner en zijn ex, zorgen rondom de bonuskinderen, zorgen over jouw rol en hoe jij en je partner jullie relatie en/of het dagelijkse leven aanvliegen in jullie samengestelde gezin.

Deze zorgen en stressvolle gevoelens vinden hun uiting in jouw gedachten, overtuigingen en overwegingen. Kortom, deze negatieve energie zet zich ‘vast’ in jouw lichaam waarbij het de kracht heeft om cellen te verbuigen en ons hoofd te vullen. Met als gevolg dat we lichamelijke ongemakken ervaren en/of ons hoofd vol zit met ruis waardoor we onszelf in de weg staan om ‘gelukkig’ te zijn.

Access Bars is uiteraard geschikt voor iedereen die zich los wilt maken van beperkende gedachten, overtuigingen en overwegingen.

Bonusmoeder, stiefmoeder,plusmama, samengesteld gezin Access Bars Energetische behandeling
Access Bars Headchart van Single tot Bonusmama

Maar wat is Access Bars?

Access Bars is een energetische behandeling, waarbij ik je op  32 energiebanen licht aanraak op je hoofd. Deze aanraking zorgt ervoor dat je hoofd verschillende belemmerende gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties los kan laten. Ik weet zeker dat jouw hoofd vast en zeker vol zit met hele scenario’s aan gedachten en triggers over jouw samengestelde gezin.

Dingen waarvan je altijd hebt gedacht dat het zo moest, dingen waar je jezelf altijd op betrapte dat je het deed terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Gedachten die je eigenlijk een beetje hebben tegengehouden, hebben beperkt maar ook gedachten over jezelf waarmee je jezelf tekortdoet.

Een Bars sessie maakt je hoofd als het ware schoon van de gedachten, ideeën en emoties die je niet meer nodig hebt. Je kunt het zien zoals bij een computer, je leegt de prullenbak maar je harde schrijf is nog steeds vol. Pas als je rechtstreeks naar de prullenbak gaat, kan je de harde schrijf vol bestanden die je niet meer nodig hebt deleten. Access Bars helpt je precies daarbij, het écht legen van je prullenbak.

Met als resultaat dat je weer ruimte hebt voor nieuwe mogelijkheden en keuzes.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Benieuwd naar de kosten? Laat gerust een bericht.

 

 

Dit wil je weten over Access Bars

 

Klinkt het allemaal wel mooi maar ben je nog een beetje sceptisch? Herkenbaar, dat was ik in het begin ook!

Neuroloog en neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin hebben onderzoek gedaan naar Access Bars en kwam tot de conclusie dat tijdens een Bars behandeling de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta. In die diepe staat van ontspanning krijg je toegang tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen. Zoals Dr. Fannin zelf aangeeft: ”Het ontvangen van een Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam ten goede”.

Sterker nog, waar negatieve gedachten onze cellen ovaal vormen met alle lichamelijke en mentale ongemakken als gevolg, zorgt Access Bars ervoor dat de cellen zich weer in hun oorspronkelijke staat herstellen.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

Dit is wat mensen ervaren tijdens een Access Bars:

 • Rust in je hoofd (verminderde piekergedachten)
 • Betere nachtrust
 • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
 • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie
 • Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan (verminderde depressieve gevoelens)
 • Het loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen (verminderde faalangst gevoelens)
 • Diepe ontspanning
 • Gemak bij zwangerschap

Wil jij bovenstaand ook ervaren? Wees welkom en boek je Access Bars sessie!

 

All of live comes to me with ease, joy and glory

– Access Bars Consciousness- 

 

stiefmoeder, bonusmoeder, Access Bars Samengesteld gezin Coaching