EFT

We kunnen ons als bonusmoeders wel meer dan eens overweldigd voelen door alle uitdagingen in ons samengestelde gezin.  Onze energie druipt weg en we voelen ons meer dan eens onzeker, boos, eenzaam of gestresst. En dat terwijl we het eigenlijk alleen maar goed proberen te doen voor iedereen. Het is natuurlijk hartstikke zonde dat al deze emoties zoveel invloed op ons levensgeluk hebben!

En daarom gebruik ik tijdens mijn coaching sessies graag EFT om jou te helpen al deze negatieve energie los te laten uit je lichaam!

Wat is EFT?

EFT, ook bekend als “Tapping”, is een eenvoudige maar effectieve techniek die elementen van acupunctuur en moderne psychologie combineert. Door zachtjes op specifieke punten op je lichaam te tikken, kun je emotionele stress verminderen en evenwicht brengen in je energie. Het is een holistische benadering die niet alleen gericht is op symptomen, maar ook op de onderliggende emotionele oorzaken.

Hoe werkt het?

Emotional Freedom Techniques (EFT),is een krachtige techniek die jou helpt om meer emotionele balans en rust te vinden. Datgeen wat gaat bijdragen om je Fabulous & Kickass te voelen zodat jij het leven leidt wat je voor ogen hebt in je samengestelde gezin.

Ik gebruik EFT om samen met jou specifieke uitdagingen aan te pakken waar jij tegenaan loopt, bijvoorbeeld gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid, of stress in je samengestelde gezin. Tijdens een EFT-sessie richten we ons op deze emoties terwijl je zachtjes op de acupunctuurpunten tikt. We doorlopen de EFT om emotionele blokkades op te heffen en een positiever perspectief te ontwikkelen. Je zal zien dat je al snel meer ontspanning ervaart en zo heb jij een effectieve nieuwe tool voor jouw selfcare routine.

 

 

 

 

Holistisch werken van single tot bonusmama
Stief of bonusmoeder de droom van elke vrouw

Waar kan EFT jou mee helpen:

Stressvermindering: Leer stress te verminderen en veerkracht op te bouwen

Emotionele balans: Herstel het evenwicht in je emoties en ontwikkel een positievere mindset.

Zelfliefde en acceptatie: Ontwikkel een dieper begrip en acceptatie van jezelf als bonusmoeder.

 

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker even bij mijn aanbod. Vind je het fijn om eerst even samen te sparren, helemaal goed, ik ben maar 1 klik verwijderd.